Tuesday, May 19, 2015

I on twetter

Take a look at @nissazainal's Tweet: https://twitter.com/nissazainal/status/600828217331552257?s=09


Wednesday, January 15, 2014

Doa buat kekasih......





one of my favorite song... 
every words in the lyrics are very meaningful
it is not just a song but also guidance for those who listen to this song.... 

this song has variety of version but Liyana Fizi sang it very well.
it suites my soul and it feels like my mother sang this song for me... 


Tuesday, November 12, 2013

Good Morning... selamat Pagi...

Today I woke up in he morning and hope everything is going to be fine. 

Thursday, October 31, 2013

Back on track....

Assalamualaikum,

Since I was lost in time and every day I try to find the right map to come back here but It was so hard for me bcoz I,ve been busy with my family and also all this art Competition.
and now I Finally i have the time, yeay...  SHOUT Out Lout....!!!!!!!

Thanks to a friend that keep forcing me to write... so i feel like I need to go back to my blog and keep updating what is keep me walking everyday... 
 
Yeay... 
Love Nissa 

Masa itu mencemburui kita 
Tapi bila kita berkawan dengan masa pasti ia akan jadi kawan paling baik buat kita... 

Saturday, January 5, 2013

Happy New year..

Assalamualaikum, 
Good Morning.,

Happy New year..
Esok mula semester baru untuk saya, I don't know whether I am ready to continue or not. Anyway just like most people say no pain no game.. What can I say is, I will do it my best and my way.. The grads are not what I want but the experience of process of learning and how good am I when come into managing my time..   

Well from last semester I have been so serious I think, well this time let it be more fun and and less stress.. just go with the flow and get crazy a bit.. 
Just like what i raid in my fave book, just let the tears go and continue your life.. 

It is late and my eyes just wat to shut by it self.... 
From..
Nicca... 

Thursday, December 13, 2012

Quato dari twetter

12, 2012: Jangan ➜ Menangis ➜ Bila ➜ Seseorang ➜ Tak ➜ Balas ➜ Cinta ➜ Kita ➜ Kerana ➜ Allah ➜ Selalu ➜ Menemani ➜ Dan ➜ Mencintai ➜ HambaNya :)

Saturday, November 17, 2012

Bisik

Assalamualaikum
Setelah lama menyepi dari blog, hari ni nissa terpanggil nak menulis. Sebenarnya hari ni nissa free dari assimnt yang tak pernah habis since dah nak final exam ni kan.
Lagi satu sekarang ni nissa dah senang sikit nak berblog sebab nissa pakai handphone je uTk menulis. Android dah ada application for blogspot jadi just clik the icon blog tu and write.. whooho.. happy me..
Hari ni nissa nak share pasal buku, tajuk dia Bisik by Syaihan Syafiq and diterbitkan oleh fixi. Nissa dah bnyk juga beli buku dari fixi dan all the book sangat interesting dan sangat kene dgn cita rasa nissa. Kali ni buku yang nissa beli berkisahkan seorang yang hilang ingatan dan mula diganggu dgn bisik. Nissa tak habis lagi baca buku ni tapi I will give the fideback selepas baca buku ni.

Itu sahaja..
Assalamualaikum.